Akuttandvård nära dig på Odenplan

09 augusti 2021 Lily Hansen

Många krämpor kan man nonchalera, men när det gäller tandvärk är det en helt annan sak. Att ha ont i tänderna är mycket plågsamt, och man behöver hjälp av en tandläkare så gott som genast. Akuttandvård i Odenplan är därför en bra service så att du blir väl mottagen även om det är en liten udda tid.

Tandläkarens service är guld värd när man har riktigt ont. Du kan ha en tand som krånglat många gånger. Du kan också ha bitit av en tand eller fått den utslagen eller skadad i en olycka. Med moderna metoder tar tandläkaren reda på var felet ligger och du får professionell akuttandvård direkt.

Praktiskt med akuttandvård nära jobbet

Det är mycket folk i rörelse i Stockholms City, och det finns också många tandläkare där. Många bor och jobbar runt Odenplan och det finns också många som behöver gå till en tandläkare akut. Då är det praktiskt att kunna smita ifrån jobbet en stund och bara titta in på en klinik i närheten.

Ibland behöver man något smärtstillande, eller att tandläkaren lagar och behandlar tanden direkt. Har man en inflammation eller om det behövs en rotfyllning får man ofta också en ny tid för mer behandling och uppföljning.

 

Det finns många behandlingar att välja på

Återbesök är inte så akuta, men man kan känna en trygghet i att akuttandläkaren redan har tittat och bedömt vad det är för fel på tanden. Man kan i lugn och ro göra de återbesök som behövs och bestämma sig för olika alternativa behandlingar. Man kanske behöver dra ut en tand och sedan diskuterar man med tandläkaren om olika former av implantat.

Man ska välja en tandvårdsklinik man trivs med, och om de även har akuttandvård där är det bra, för då ringer man dem och åker dit direkt om man får bekymmer med tänderna.

Fler nyheter