Djuret får somna in hos en veterinär i Kalhäll

26 februari 2022 william eriksson

editorial

Dagen är här. Dagen som en dag kommer för alla hundägare, och de flesta andra djurägare också för den delen. Dagen när djuret måste somna in. Du och din hund har säkert levt ett fantastiskt liv i Kallhäll, men nu är det dags för hunden att vandra över regnbågsbron. Det tillhör livet, ändå känns det som att det inte överhuvudtaget går att förbereda sig på att dagen någon gång ska komma. Men nu måste du ringa det där samtalet till veterinären trots allt.

När djuret ska somna in är det viktigt att det sker tryggt och harmoniskt. Det är djuret värd. För att förutsättningarna ska vara sådana behöver du med andra ord ringa till en veterinär i kallhäll. Det är dessutom en skyldighet du har som djurägare. När ditt djur är i behov av vård har det ingen annan att förlita sig på än på dig. Det är du som måste se till att ditt djur får komma till veterinären.

 

veterinär

 

Ett värdigt farväl till djuret

Det är en stor sorg när du förlorar sitt djur. Men i den där sorgen kan du ändå känna en viss tacksamhet över veterinärerna. Det är säkert tack vare en, eller flera, veterinärer som du och ditt djur har fått leva så länge tillsammans som ni har gjort. Oavsett om det är en hund, en katt eller en vandrande pinne. Det är tacksamt att det går att erbjuda högkvalitativ vård även för våra djur. För de är de värda.

Så när den där sorgliga dagen väl kommer vet du vad det är som krävs av dig. Veterinären är aldrig mer än ett telefonsamtal bort. Det är ett tungt samtal att ringa, men det är ett nödvändigt samtal. Det blir det sista veterinärbesöket på ett tag. Men kanske blir det också det värdigaste. Pussa nu en gång extra på din hund.

Fler nyheter