Hur man väljer rätt ytterdörr

30 augusti 2021 patrick pettersson

En ytterdörr är inte bara vilken dörr som helst. Den skiljer sig ganska markant från andra dörrar inne i ett hem eller på ett företag. På många sätt representerar den dig själv eller din verksamhet. 

Den dörr du väljer som ytterdörr kan vara ett första intryck för dina gäster, redan innan de möter dig i egen hög person. Om nu en dörr kan vara så potentiellt viktig för det man vill förmedla utåt, vad passar då bättre än kvalitativ design? En produkt som är som huggen för att passa det nordiska klimatet.

Valfrihet är nyckelordet

Ett företag med många års erfarenhet erbjuder ytterdörrar som du i mångt och mycket kan skräddarsy efter tycke och smak. De ger dig chansen att kombinera en mängd av variationer, med eller utan fönster. Många olika dörrmodeller går det att välja mellan, för att du ska hitta din favorit. 

Vill du inte ha en “vanlig” vit dörr? Inga problem, välj en av de övriga färgerna från deras sortiment istället. Du kan slå på stort genom att välja många fönster till din ytterdörr. Men du kanske istället väljer att beställa en dörr helt utan fönster i sann minimalistisk anda.

 

Handla med gott samvete

Materialet i din nya ytterdörr bör med fördel komma från FSC-certifierat virke. Det är träd som har fått växa naturligt långsamt. Därför kan du vara säker på att du får en produkt som traditionellt har visat sig vara påvisat hållbar på lång sikt. En ytterdörr som byggts för att hålla, inte bara under din livstid, utan också för kommande generationer.
Väljer du Klar Fönster är du i goda händer. Omsorg om kunden och ett miljötänkande kring hela tillverkningsprocessen gör att du kan vara säker på att din nya ytterdörr är snäll mot både ditt bankkonto och planeten. Faktiskt uppmuntras du som kund att vara delaktig från önskemål till färdig produkt.

Fler nyheter