Modemedvetenhet sedan 1995

18 november 2019 patrick pettersson
Modemedvetenhet sedan 1995

Ett av de klädmärken du kan hitta i butiker över hela Sverige är Only kläder. Företaget startades i Danmark redan under mitten av 90-talet och har producerat kläder för de modemedvetna ända sedan dess. Kläder och accessoarer från Only går nu att få tag på i över 30 länder.

Deras kläder har en internationell prägel och de är alltid i framkanten vad gäller nya trender. Alla deras kollektioner innehåller också basplagg som är lätta att kombinera oavsett vilken stil man föredrar. Only kläder har haft framgång på modemarknaden under en lång tid tack vare sin bredd vad gäller mode och trender.

 

För den trendiga tjejen

Only kläder riktar sig främst till modemedvetna unga kvinnor som också har sin egna stil. Kollektionerna andas självsäkerhet och styrka, men håller även kvinnligheten i fokus. Varje plagg designas med denna specifika målgrupp i åtanke.

En av de största produktgrupperna inom Only kläder är denim. Jeans i olika varianter är plagg som alltid ligger i tiden, de är klassiker som inte blir omoderna. Only följer så klart de modetrender som gäller för denim-plagg, och du kan hitta allt från trendiga jeansleggings till mer klassiska modeller. 

Shoppa i butik eller online

När märket Only lanserades på 90-talet såldes deras kläder enbart i butik. Men mycket har hänt i utvecklingen sedan dess, och numera handlar allt fler sina kläder online. Ett exempel på en sida som säljer Only kläder hittar du här: https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=12.4

Only kläder erbjuder feminina modeplagg som passar bra både till vardags och till festligare tillfällen. Du kan hitta snygga toppar att kombinera med ett par klassiska jeans och ett trendigt ytterplagg till. Eller kanske du föredrar en löst sittande klänning i ett skönt material. Only designar även träningskläder och underkläder, så det finns verkligen något för alla tillfällen och från topp till tå.

Fler nyheter