Mys på nytt sätt

14 mars 2020 jonas olsson
Mys på nytt sätt

Det talas ofta om att man ska krydda till det lite i sexlivet med sin partner, men varför inte också krydda till det i sexlivet med sig själv? Fantasi är mycket viktigt när det gäller sexlivet och speciellt när det gäller sexlivet med sig själv. Allsköns hjälpmedel i form av vibratorer, oljor, dockor och kläder är några av de njutningsmedel som man kan leka med, även om man är helt ensam i akten. På senare år har det kommit hjälpmedel som gör egensexet mycket mer njutbart även för mannen.

 

Vagina på burk

Beteckningen vagina på burk kan låta lite krasst men egentligen är det inte konstigare än alla olika sorters dildos och de andra namn som finns på de sexleksakerna. Olika slags lösvaginor kom i början i burk-liknande behållare, därav namnet. Och många är fortfarande i den formen om än en del har ett utseende som ser ut som riktiga kvinnliga könsdelar. Dessa leksaker behöver inte på något sätt vara ett substitut för en partner utan det kan vara ett tillskott och till och med användas ihop med partnern vid sexakten. Att exempelvis sitta i en fåtölj vid sidan om och se på när partnern tillfredsställer sig kan vara en mycket upphetsande start och kan skapa extra intimitet på sitt utlämnande sätt.

 

 

Känsla och design

De lösvaginor som finns på marknaden är inte enbart olika utformade på ett synbart sätt utan är också tillverkade i olika slags material och designade för olika möjligheter. Man kan exempelvis försiktigt värma några av produkterna för att få en känsla som liknar kroppstemperaturen i den äkta varan. Eller så kan man kyla ner produkten något för att få en upplevelse som inte kan fås på riktigt men som på grund av kylan kan skapa njutning på annat sätt. Ska man köpa en lösvagina kan man passa på att bygga fantasier. 

Fler nyheter