Så underlättar du flytten med hjälp av flyttfirma i Stockholm

27 februari 2021 Cecilia Olsson

För att en flytt ska gå så smidigt som möjligt finns det några saker som kan vara värda att tänka på. Som till exempel hur mycket man är villig att göra själv samt hur mycket pengar man kan tänka sig att lägga på flytten. Har man till exempel väldigt mycket att göra på jobbet så kan inkomstbortfallet som kan komma av en flytt gå jämnt ut med kostnaden för flytthjälpen. För att inte tala om den onödigt höga stress som flytten kan medföra om man ska envisas med att göra allt själv. 

Vilka behov finns?

Har man däremot tiden på sin sida så kan man istället sköta det mesta själv, de allra flesta flyttfirmor är flexibla och lyssnar till kunders önskemål. Flytt-Experten är en sådan flyttfirma i Stockholm, de strävar efter att man som kund ska känna sig trygg med att de sköter flytten smidigt och säkert. Är man i behov av att få hjälp med packning, demontering av skrymmande möbler, transport av bohaget till den nya adressen, uppackning, montering och installation kan man boka deras lyxbudget alternativ. 

Tala om de behov som finns

Vill man däremot packa och packa upp själv så kan man antingen välja mellanprisbudget alternativet där man får hjälp med lastning, transport och lossning eller så kan man välja lågprisbudget alternativet där man endast hyr en flyttbil med chaufför. Det finns helt enkelt flera alternativ att välja mellan och har man specifika önskemål så går det alltid att framföra dem för att se om de går att lösa.

Packa rätt så går det lätt

Det är också viktigt att vara noggrann med packningen om man väljer att göra den själv. Både för att bohaget ska kunna flyttas från en adress till en annan utan onödigt stor risk för att något går sönder, men även för att underlätta för de som ska flytta hela bohaget. På Flytt-Expertens hemsida kan man läsa tips på hur man ska gå till väga då man packar.

Fler nyheter