Se upp! Akta, så du inte *KRASCH*

07 december 2019 Lily Hansen
Se upp! Akta, så du inte *KRASCH*

Ibland är olyckan framme och helt plötsligt ligger ditt köksfönster i spillror. Som om det inte vore nog att behöva städa upp alla skärvorna; nu behöver du så snart som möjligt få dit en ny glasruta. Men stressa inte upp dig i onödan. Det första steget är att kontakta en lokal glasmästare. De hjälper inte bara till med att installera nytt glas, de har bred kompetens i ämnet och kan ge råd och tips om vilken sorts glas som är bäst lämpat för ditt fönster. Vissa glas är lättare att hålla rena, dämpar ljud och buller, eller är helt enkelt mer stryktåliga!

 

Några tips att tänka på

Så vad är några av de saker du bör tänka på innan du kontaktar en glasmästare i Örebro? Självklart är priset bland de första sakerna man undersöker, men tänk på att det billigaste alternativet inte alltid är det bästa. Ibland får man precis det man betalar för, och en stark och hållbar glasinstallation kan vara något du borde lägga ut några extra slantar på. En annan viktig sak att tänka på är hur erfaren din glasmästare är. På deras hemsida går det oftast att läsa om hur länge firman varit aktiv och vad de besitter för typ av kompetens.

 

 

De gör mer än bara lagar

Glasreparationer är dock inte det enda din glasmästare kan hjälpa till med. De sköter alla former av glasinstallation, som till exempel balkong- altan- och isoleringsglas. Även extra hållbart säkerhetsglas går att få installerat för att förhindra inbrott, eller för den som är särskilt klumpig i hemmet. Återigen kan du läsa på leverantörens hemsida om deras tjänster. På exempelvis https://www.dinglasmastare.se/ finns information om både produkter och användningsområden. Många väljer idag att glasa in sin balkong eller altan, vilket går på ett ögonblick om du gör rätt val av glasmästare.

Fler nyheter