Skapa en perfekt kundklubb

Lösningen är äntligen här. Affärerna fylls med en massa kunder som ska göra månadens första storhandling. Allt ska skaffas in på nytt, för på en månad hinner mycket ta slut. 

Man ser kunderna flockas till de stora affärerna. Alla har sina egna favoriter som de väljer mellan. En del tycker om utbudet, medan andra går efter priset, och en del föredrar de andras system. 

Varenda gång när det är storhandling så är det inte bara mat på listan. Har man arbetat hårt en månad, så är det klart att man ska få unna sig något med. Antingen om det är något hantverk man velat ha. 

Kanske några nya klädesplagg, eller något till sin stora hobby, som stickning. Det spelar ingen roll, hela dagen är ändå avsatt bara för att gå och handla. Den enda dagen man inte räknar pengarna lika mycket. 

 

Få något tillbaka

Hur kommer det sig att en del väljer att handla på ena stället, medan andra på något annat? Jo, men såklart har det med erbjudandet att göra. De flesta affärer har varenda vecka ett kampanjblad där de har nedsatta varor. Det kan vara en väldigt avgörande sak till vem man väljer att handla hos. Behöver man fler saker på den ena affären gör man kanske den största shoppingen där. 

En annan anledning kan vara hur systemet ser ut. Vad får man tillbaka av att man handlar hos just dem? Får man poäng tillbaka, som man sedan kan handla med i affären, eller förvandlas de till en summa? Får man en viss procent tillbaka, eller något annat finurligt. För att få stamkunder behöver man ta hand om dem och erbjuda dem speciella erbjudanden. 

 

 

Det perfekta upplägget

Det går aldrig att göra alla nöjda, alla är vi olika och gillar olika. Men man kan komma långt på vägen. Skapa en kundklubb med proffsens hjälp. De gör en klubb till er som människor gillar. De kommer att hjälpa er att locka kunder till just er butik. Har ni inte haft stamkunder innan, då kan ni räkna med att ni får det nu. 

Upplägget blir skräddarsytt för just er, ni kommer inte att bli besvikna. Trots det är det såklart ni som har sista åsikten om vilket poängsystem som ska finnas. De hjälper er med grunden och skapar en bra kundklubb som alla kommer att kunna dra nytta av. Vid nästa löning är det er affär som alla människorna flockas runt.