Skicka paket snabbt och billigt med Dhl

28 april 2020 Jenny Olsson
Skicka paket snabbt och billigt med Dhl

Det finns massor av olika fraktbolag och alternativ när man ska skicka ett paket. det kan vara svårt att veta vilket företag som har de bästa priserna då det finns så många olika företag och det dessutom kan skilja sig mycket prismässigt. Ett välkänt företag för många som funnits på marknaden länge är fraktbolaget DHL. De levererar paket och andra försändelser världen över och här finns alternativ att välja för den som vill att paketet eller försändelsen når fram snabbt. 

Dhl finns på jämförelsetjänsten paket.se. Här kan man snabbt och enkelt fylla i information om försändelsen och mottagaren och på bara några minuter får fram de bästa alternativen. Därefter kan man välja det alternativ man tycker är bäst och boka frakten. På paket.se får man också förmånligare priser än om man hade bokat frakten direkt med Dhl. Att det är billigare kanske låter märkligt när det är en tjänst redan som underlättar mycket men det beror på att man annars betalar för kundservicen hos Dhl, vilket har slopats hos paket.se. Genom att paket.se skickar så många försändelser via Dhl har de också fått förmånligare priser, vilket de i sin tur delar med sig av till sina kunder. 

 

 

Många företag och konsulter har helt fått ställa om sitt arbetsfält då de inte kan resa och göra kundbesök på samma sätt utan jobba hemifrån och ha kontakt med kunder och potentiella kunder via mail och telefon. Det gör också att viktiga dokument och kanske även andra saker som varuprover till exempel istället behöver skickas till kunderna. Även privatperson har begränsats av det rådande läget och många resor och tillfällen där man skulle ha träffat, släkt, vänner och familj har fått ställas in. Det känns naturligtvis trist att inte kunna träffas på riktigt men att kunna skicka något som visar att man ändå tänker på personen brukar vara uppskattat. 

Kika in hos https://paket.se/dhl när du ska skicka ditt paket!

Fler nyheter