Skicka paket

07 augusti 2018 Jenny Olsson
Skicka paket

Ibland kan vardagen kännas rätt stressig och saker som tar tid kan kännas jobbiga och då är det mer än välkommet med tjänster som underlättar och sparar tid. En sån tjänst är Billigtpaket.se. Här kan man skicka paket och leveranser via Schenker Sweden. Med dem kan man skicka paket och varor via båt, lastbil, tåg eller flyg. Man kan välja det alternativ som är bäst eller välja att kombinera flera fraktsätt. När man ska skicka varor och paket är det viktigt att det känns tryggt. Hos Schenker kan man följa alla paket i realtid och det är en stor trygghet. Man behöver inte ens vara inloggad utan kan enkelt följa paketet eller paketen via ett spårningsnummer. 

Runt om i Sverige finns över 1600 Schenker-ombud vilket gör det enkelt att lämna in sitt paket. Man kan också få paketet upphämtat vid dörren och sedan fraktar Schenker paketet ända fram till dörren hos mottagaren. Om man ska skicka ett extra värdefullt paket kan man lägga till en varuförsäkring så man är försäkrad om paketet mot förmodan skulle bli skadat eller komma bort. Har man ett extra tungt eller stort paket behöver man lämna in det hos en Schenker-termina istället för ett vanligt ombud. På så sätt kan man också skicka tyngre och större paket. Schenker har också särskilda lastbilar med kyl- och frysaggregat som kör inom Sverige och Europa, vilket gör att man kan skicka varor som behöver hållas frysta eller kylda hela vägen. 

Man kan också skicka sin försändelse med efterkrav, då ser Schenker till att paketet är betalt innan det lämnas ut. Hos Schenker finns alla möjliga tjänster vilket gör dem till ett enkelt val. Det är både skönt och tidsbesparande med en plats där alla tjänster finns samlade och att man kan använda sig av ett företag, istället för att behöva vända sig till flera olika när man ska skicka varor för att en tjänst kanske inte finns där man frågar. 

Fler nyheter