En förbluffande första köp

14 mars 2020 jonas olsson
En förbluffande första köp

Är du en av de kvinnor som aldrig vågat prova sexleksaker eller har du full koll? Ett relativt vanligt scenario är den något osäkra kvinnan som äntligen bestämt sig att ta tag i saken och köpa sig en dildo – för att det ska man ju ha. I sin kaxiga osäkerhet traskar hon till butiken och ber om den största de har. För storleken är väl viktigast – eller? Njae, storleken är faktiskt inte allt och börjar du som oerfaren med en allt för grov massagestav eller vibrator är nog risken stor att den inte blir använd så många gånger.

 

Våga fråga personalen

Besöker du en butik för sexleksaker så är personalen där garanterat väl informerade om alla typer av behov och önskemål och de har även kunskap om samtliga produkter som butiken erbjuder. Berätta gärna att det är din första gång och be om att få en introduktion i sexleksaker för kvinnor. Den allra största massagestaven är troligen mer för att skrämmas än för att njutas, om du inte har en förkärlek till stort. Köper du denna är det nog extra viktigt med ett bra glidmedel. Oavsett, så lönar det sig att beskriva för personalen vad du är sugen på att testa eller be om nybörjartips.

 

 

En uppsjö att välja mellan

Idag finns en otrolig bredd inom sexleksaker både för par och speciellt för kvinnor. Olika typer av vibratorer för stimuli av klitoris. Vibratorer du kan fästa på ett finger eller hålla i. Det finns vibratorer du för in i slidan så som ägg. Det finns fjärrstyrda vibratorer som du styr med fjärrkontroll eller från mobilen och det finns lufttrycksvibratorer som snarare suger än vibrerar. Som om det inte vore nog med alla modeller, storlekar och funktioner så finns ju även olika material, utsmyckningar och färger. Du hittar både vattentäta och icke vattentäta leksaker.

Fler nyheter