En frisör i Stockholm

30 september 2020 william eriksson

Har du tröttnat på din frilla och känner att du skulle behöva en förändring? Ibland fastnar man i en och samma frisyr. Man kanske har gått med samma under många, många år och inte vågat ändra den. För det kan vara lite läskigt att ändra något så centralt som håret på ens huvud – tänk om det inte skulle bli bra?

Har man haft ett riktigt långt svall, bestämt sig för förändring och en kort frisyr, men sen inte blir nöjd … Ja, då kan det kännas riktigt jobbigt. När det väl är klippt är det ju klippt, så att säga.

 

Fixa frillan

För att kunna känna sig i trygga händer när det är dags för förändring är det viktigt att gå till en bra frisör. För att ta reda på detta kan man alltid fråga vänner och bekanta om de har någon att rekommendera. Det är oftast det bästa sättet.

Kanske har någon vän fått en supersnygg frilla på sistone? Fråga då vilken frisör han eller hon gick till, sen är det bara att kolla om det finns tid där. Känner man sig fortfarande lite skraj kan man testa att klippa bara lite första gången. Om frisören gör ett snyggt jobb är det sen bara att våga.

 

 

Om man ändå ångrar sig

Om man trots allt skulle ångra sig, ska man ta det lugnt. Hos en bra frisörsalong har de oftast fler tjänster än bara klippning, många erbjuder exempelvis hårförlängning. Visst, det blir inte ditt riktiga hår, men nog så bra ändå. En bra frisör kan få det att se naturligt ut. Kanske blir du till och med ännu mer nöjd än innan?

Söker du en frisör i stockholm? Då är Cardell Hair Lounge ett förslag. De är en av många, många salonger där – en frisör i Stockholm finns alltid nära dig.

Fler nyheter