Få hjälp att hitta bra begagnade lagervagnar

28 december 2021 jonas olsson

editorial

När man söker efter pålitliga leverantörer av lagervagnar vill man vara säker på att de har lång erfarenhet av branschen och gärna höra från långvariga kunder att det är en firma att räkna med. Självklart vill man kunna försäkra sig om att man kan få tag på robusta lagervagnar som verkligen håller vad de lovar. De ska tåla att lastas på och rulla mjukt för säker transport.

Vem har sagt att nytt alltid är bäst? En bättre begagnad produkt fungerar lika bra som en ny om den är i bra bruksskick. Här kan du hitta begagnade lagervagnar som är restaurerade till i princip nyskick och som du har nytta av i många år till. Om du vill spara pengar och investera i bättre begagnade lagervagnar och glasvagnar av hög kvalitet kan du gå in på https://www.glasmek.se/begagnat för att hitta rätt vagn för din verksamhet. Många vagnar kan även användas för flera olika typer av material, från glas till gips och metall.

 

image 

Ta vara på begagnade lagervagnar för vidare bruk

Du kan hitta fina glasvagnar som klarar upp till sexhundra kilos vikt och är idealiska för exempelvis bilrutor. Har du tur finns det även några anpassade vagnar som du kan modulera efter behov, samt bromsbara vagnar. Nästan alla vagnar är försedda med gummihjul så de rullar bra och underlättar transporten. Ensidiga eller dubbelsidiga lagervagnar finns bådadera så det är bara att välja och vraka. 

Skulle leverantören upptäcka att hjul eller andra egenskaper på vagnen är undermåliga eller om det finns skador, så brukar de rätta till det innan de säljer den vidare. Vill du kolla mer så ta kontakt med din leverantör av lagervagnar och se vad de mer har i “vagnväg”. Letar du efter en specifik vagn, och det inte är akut, så kan du lägga bevakning på den och så kan de kontakta dig när den finns inne.

Fler nyheter