Förebygg håravfall med Vistabel

11 september 2020 patrick pettersson

Det är varje mans mardröm att tappa håret. Ja, säkert för kvinnor också men risken är överlag desto mer överhängande för män. En man i sina bekväma 30 plus tittar med panikslagna ögon i släktalbumet och ser att de manliga representanterna i släkten alla har blivit skalliga med åren. Din pappa är såklart inget undantag. Varför skulle då du vara det? 

Du tittar på dig själv i spegeln och granskar din hårbotten noga. I duschen i morse kunde du se i avloppet att det hade lossnat hår. Det har varit stressigt på jobbet senaste tiden. Detta är inga lovande kombinationer. Ser du inte lite tunnhårig ut i bakhuvudet? 

Håravfall kan vara förödande för självkänslan hos många män. Många drabbas av det när de kommer upp i åren, inte sällan av just ärftliga faktorer. Andra drabbas tidigare för att man helt enkelt inte tagit hand om sitt hår. Det finns exempel på tonåringar som tappar hår på grund av vaxet de använder.

 

 

Tupé eller Vistabel?

Det finns dock flera alternativ till en lösning. Du är inte utelämnad till ditt arvs öde och bara behöver gå och vänta på att hjässan ska blomma upp under kalufsen som en maskros som tar sig igenom asfaltsvägen. De mer primitiva alternativen för att råda bot på håravfall är att använda peruk eller tupé. Men sådana alternativ är hemskt avslöjande. Dessutom löser de ju faktiskt inte grundproblemet med håravfall.  

Inte heller en hårtransplantation löser grundproblemet i sig. Du får, tillfälligt, tillbaka håret på huvudet. Men vad är det som säger att du inte kommer fortsätta tappa hår och transplantationen i bästa fall har vunnit dig lite tid?  

Det du skulle kunna prova är Vistabel eller andra muskelavslappnande medel. Numera finns det framgångsrika ekologiska produkter inom hårvårdskategorin som både stimulerar din hårbotten, men framför allt förebygger framtida håravfall.  

Fler nyheter