Hitta alla dina favoritparfymer i samma butik

27 november 2019 william eriksson
Hitta alla dina favoritparfymer i samma butik

Älskar du Carolina Herreras sensuella parfym Good Girl, med den oslagbart sexiga flaskan? Eller föredrar du kanske den klassiska, naturliga doften från Armani, Acqua Di Gio? Oavsett vilken parfym det handlar om – om du redan vet vad du är ute efter är det bara tidsödande att gå runt i butiker. Onlinebutiker har ofta ett större utbud än vad fysiska affärer har. Bor du i en mindre stad eller kanske långt ifrån närmsta skönhetsbutik är det ett optimalt val att köpa dina parfymer online.

 

Välj parfymer som matchar just dig

Köp inte en parfym bara för att du vet att den doftar ljuvligt på någon annan. Det är inte givet att doften kommer ge samma intryck när du själv bär den. Detta beror helt enkelt på att parfym är kemi och som vi alla vet är det många faktorer som påverkar kemiska blandningar. Din huds kemiska påverkan på parfymens doft kan ha att göra med allt från hormoner till när på dygnet du använder din parfym. Dessutom förändras en doft många gånger beroende på hur länge den suttit på huden. Det kan därför vara klokt att istället för att ha en enda favoritdoft som ska matcha alla tillfällen, satsa på att ha några olika parfymer som passar just dig.

Olika parfymer för olika tillfällen

För att våga köpa parfymer utan att ha doftat på dem, kan du lära dig så mycket som möjligt om vilken sorts doft du vill ha i dina parfymer. Känn efter om du vill blommiga, lätta dofter, som Viktor & Rolfs Flowerbomb, eller om du föredrar tunga orientaliska dofter, som Muglers Alien. Var inte rädd för att testa nya dofter och växla mellan parfymer för att matcha tillfälle och humör. Genom att köpa parfym online kan du få hem alla härliga dofter som passar alla sidor av din personlighet i samma paket.

Fler nyheter