Kvalitativ hemstädning i Stockholm

05 maj 2022 Jenny Olsson

editorial

Det kan vara svårt att hinna med allt i vardagen, från jobb och hämtning på dagis till städ och tvätt av hemmet. Att hitta en balans i vardagen kan för många vara svårt i dagens stressiga samhälle. För att lösgöra lite tid är ett bra sätt att anlita ett företag för hemstädning. Att komma hem till ett städat hem gör så mycket. Dessutom kan man då lägga tid på sådant som är mer givande, som att umgås med vänner och familj.

Om man bor i västerort Stockholm finns ett företag som heter Västerorts Städservice. De utför olika typer av städuppdrag, däribland hemstädning i Stockholm som de utför med kvalitet och känsla. Här får man som kund ett proffesionellt bemötande vilket gör att man känner att det är ett företag att lita på. 

hemstädning Stockholm

Billig hemstädning 

Dessutom utför företaget sina städtjänster till ett bra pris. Trots det har man också RUT-avdraget vilket gör det ändå mer förmånligt då man får dra av 30 procent av städkostnaden. När man ska anlita företaget för första gången går de igenom med dig som kund vad du vill att de ska utföra i ditt hem. Medan en del vill ha hjälp med enbart dammsugning och torkning av golv så vill andra kanske emellanåt ha en grundligare städning med till exempel fönsterputs.

Man kan också välja hur ofta man vill att de ska komma och städa. Kanske är man inte hemma så mycket och bara vill ha städat en gång i månaden eller så kanske man vill ha städning varje vecka för att komma hem till ett fräscht och rent hem i veckoslutet till exempel. För dem som har svårt att städa själva, som kanske är gamla eller har rörelsehinder är också hemstädning ett perfekt alternativ. Om du ska anlita en firma för hemstädning, kontakta Västerorts Städservice så hjäper de dig vidare. Här kan de skräddarsy städuppdragen för varje kund.

Fler nyheter