Kvalitativa byggmoduler med kort byggtid

Det är många tillfällen då ett snabbt behov av en lokal kan uppstå, både privat och i företagslivet. Till exempel kan myndigheter komma i behov av lokal om de har en skola som måste renoveras. För att kunna fortsätta ta emot eleverna och undervisa dem kan en extern lokal vara helt nödvändig. Även hos företag kan behovet uppstå. Till exempel kanske de med kort varsel måste anställa fler men har inga platser. Då kan en modul som integreras och byggs ihop med byggnaden vara en lösning, alternativt att bygga en till lokal på tomten. 

Om man är privatperson och ska göra en totalrenovering av ett hus behöver man någonstans att bo medan det fortlöper. Att bo i ett litet hus intill kan vara smart så man är på samma tomt. 

Genom byggmoduler kan man snabbt och smidigt få de lokaler som man är i behov av. Det fina är också att man behöver inte köpa en byggnad eller en lokal utan kan hyra den under den period som man behöver. 

PCS Modulsystem är ett företag som har jobbat med byggmoduler under många år. De kan sin sak och har utformat många kundanpassade moduler under åren. Lokalerna som de utformar har hög byggkvalitet och hög komfort invändigt. De arbetar med två olika modulserier som också har visat branschen hur hög kvaliteten kan vara på en flexibel och flyttbar byggmodul. Förr i tiden bestod sådana här byggnader av baracker, ofta med ganska låg standard men det här är något helt annat.

Deras egenutvecklade konstruktion heter PCS Classic och PCS Comfort, som är på 3×9 meter respektive 3×12 meter i standardutförande. Med dessa två modulserier kan de lösa i stort sett alla önskemål som kunderna har. Utöver det kan de också kundanpassa och skräddarsy konstruktioner så att det passar för just den kunden.