Ta med världen hem

Ta med världen hem

Världen är full av helt otroliga platser. Därför är världen också fylld av helt otroliga vyer. För visst är det så att lika mycket som vi besöker nya städer, länder och områden för att få slappna av – så gör vi det för att insupa nya utsikter.

För det händer något i oss när vi lämnar det trygga och bekanta för att utforska något nytt. Bara att höra ett annat språk, vandra kring på outforskade gator och besöka en ny sorts skog och mark skakar om oss lite. Det får oss att piggna till i själen och kanske upptäcka sidor hos oss själva som vi inte visste att vi hade.

När vi sedan sätter oss på planet, ellet tåget, eller båten och återvänder hem igen, är vi laddade med inspiration och energi. “Nu kommer det att ske stora förändringar i livet!”, har väl flera av oss tänkt efter en exceptionellt inspirerande resa.

Det svåra är dock att bibehålla den där känslan av förändring och fart när vi kommer hem. Så snart vi vandrar runt på samma gator som vanligt, så hittar vi tillbaka till rutinerna. Det är lätt att glömma bort att ta tag i sina drömmar när man står i mataffären och förbereder för fredagsmyset, helt enkelt.

Som tur är så kan vi underlätta för oss själva att fortsätta jaga våra drömmar. Ett sätt är att rent visuellt påminna oss om hur magiskt livet är.  
Ta till exempel en sådan relativt enkel sak som en fototapet från Sohu-shop. Tänk att smälla upp en bild på en skog över hela sovrumsväggen. Eller kanske något mer konstnärligt i vardagsrummet.

På soho-shop.se finns ett enormt urval av väggtapeter inom en mängd olika kategorier. Oavsett om du vill ha havet bakom sängen, eller om barnen vill leka vid en enhörning, så hittar du det mesta på Sohu-shop.