Tandläkare med kunskap och modern teknik i Kista

31 oktober 2020 Cecilia Olsson

Tandvård är avgörande för en välmående mun. Det finns mycket man kan göra själv för att tänder och tandkött ska må så bra som möjligt men det krävs också grundliga kontroller för att säkerställa att det inte finns några dolda fel. Det är nämligen inte ovanligt att ett kariesangrepp eller något annat besvär inte börjar kännas i form av värk och ilningar förrän det har gått väldigt långt och kräver ett större ingrepp för att åtgärda. 

Tandläkare i Kista med kvalitativa behandlingar

För den som är i behov av tandläkare Kista är Magical Dental en bra klinik att vända sig till. De erbjuder tandvård i en stressfri miljö där du kan känna dig trygg och säker. Tandläkarna på Magical Dental har många års erfarenhet av tandläkarvård och rådgivning.

De utför bland annat kvalificerad allmäntandvård, rådgivning, estetisk tandvård, tandimplantat, rotfyllning, tandborttagning, tandskydd, delproteser samt kronor och broar. Hos Magical Dental kan du helt enkelt få hjälp med allt från lagning av en tand till tandimplantat.

Med patientens bästa i åtanke 

Utrustningen och verktygen på Magical Dentals klinik är modern och de anställda håller sig ständigt uppdaterade om det senaste i branschen. Det säkerställer att patienterna alltid får den bästa behandlingen utifrån behov. Varje undersökning anpassas individuellt för att patienterna ska kunna känna sig trygga och väl omhändertagna. 

Tandborstning och tandläkarbesök är en bra början

Genom att boka tid hos en duktig tandläkare kan du undersöka att tänderna och tandköttet mår bra samt få tips på hur du kan förebygga besvär. Det mest grundläggande är att borsta tänderna morgon och kväll med en fluortandkräm. Det allra bästa är att inte heller äta eller dricka något (förutom vatten) två timmar efter tandborstning. En duktig tandläkare kan ge skräddarsydda tips på vad du kan göra för att minimera risken för skador och sjukdomar utifrån dina förutsättningar.

Fler nyheter