Underbara tandläkare i Upplands-Bro!

18 maj 2022 jonas olsson

editorial

Tänk om du vaknar imorgon med tandvärk. Det bultar och spränger, känns som huvudet ska spricka. Du tar en värktablett och sjukskriver dig för att du måste ligga i ett mörkt rum. Till slut finns bara värken, överallt i ditt stackars huvud. Det är svårt att veta vilken tand som orsakar denna misär.

Då ringer de från skolan, sonen har spelat innebandy och fått en smäll över munnen. Nu fattas två framtänder och han behöver hämtas. Då är det bra att bo i Upplands-Bro. Där finns hjälp för er båda två. Tandläkare upplandsbro går att kontakta även vid akuta problem.

 

Tandläkare upplandsbro

Snabb lindring

Sonen behöver få tillbaka sitt vackra leende, annars vägrar han gå ut, och du måste överleva. Tandvärk går aldrig över. När ni fått tid för akutbesök kan du skicka in honom i ett rum med en tandläkare och så går du själv till en annan. Visst är det olustigt att gå dit, men kom då ihåg känslan när han ger dig bedövning för att åtgärda din tand.

Du lutar dig tillbaka och öppnar munnen. Sticket känns ju inte för det gör så ont redan. Så lovar tandläkaren att det blir bättre om fem minuter. Det är ju svårt att tro med tanke på att hela huvudet är på väg att explodera, men plötsligt så bara försvinner värken. Du känner dig som pånyttfödd, du kan andas och titta utan värken. 

Det känns nästan som att det är bättre än någonsin, inget gör ont nu. Tandläkaren kan få göra vad han vill för lättnaden är enorm. Han grejar och har sig, sedan får du gå ut med lite värktabletter och vila på recept. Sonen får samma ordination så ni kan ligga hemma och kolla serier tillsammans. Du kommer tro att din tandläkare är en ängel. Du är fast för en tandläkare i Upplands-Bro.

Fler nyheter