Proffs på kikare

30 april 2019 Sofia Nyrell
Proffs på kikare

Kikkertland är en onlinebutik som är experter på kikare, tubkikare, teleskop, mikroskop, förstoringsglas med mera. De har ett stort, spännande sortiment med välkända varumärken som Nikon, Olympus, Skywatcher, Celestron, Fujinon, Zeiss  och många fler.

Beroende vad det är du söker för produkt bör du fundera genom vad du ska använda den till, fågelskådning, naturupplevelser, jakt, resor eller sjön? Kikare finns i många olika utseenden och storlekar – var och en med sina fördelar. En handhållen kikare som framförallt ska användas på sjön bör ha en 7x förstoring medan du för natur- och fågelskådning bör ha 8x eller 10x förstoring. Är du riktigt säker på handen kan 12x förstoring vara rätt val.

Är det fågelskådning som är din specialtet kan du få en riktigt fantastisk upplevelse med en tubkikare och stativ. Den är inte lika flexibel som som en handhållen kikare men i gengäld får du en förstoring på mellan 60-110x och dessutom en stor främre lins vilket ger ett större synfält. Möjligheten finns också att sätta på tillbehör som gör det möjligt att använda din tubkikare som en lins och ta bilder igenom den med din mobilkamera eller digitalkamera.  

Är du det minsta osäker på vad du bör välja är personalen på Kikkertland experter på att hjälpa till med vilken modell du ska ha och vilken prisklass som kan vara lämplig. En kikare är en investering som du kommer ha glädje av under en lång tid, det är viktigt att det blir rätt så att du kan koncentrera dig på det du vill se och inte krångla med kikaren och kanske missa ett speciellt ögonblick. 

Det är enkelt att kontakta Kikkertland, på hemsidan https://kikkertland.se/ hittar du mer information om vad du ska tänka på med din kikare, kontaktuppgifter och vad du gör om du trots allt inte skulle vara helt nöjd med ditt köp. Det finns alltid möjlighet att skicka tillbaka och byta varan. 

Fler nyheter